Alunperin siis tein amatööri blogia Bloggerin alamaisena, mutta päätinkin siirtyä tänne uusiin virtoihin uudistamaan omaa blogaustani. Nyt ehkä ajatusmaailmani on hiukan muuttunut siitä, miksi halusin alunperin perustaa edes blogia ja mistä halusin kirjoittaa. Ihan arki asioilla mennään, se on perusta sille miksi kirjoitan.

Nyt haluan tuoda enemmän esiin tätä maaseutu elämääni tällä keskellä korpea ja siitä, kuinka vähän täälläkään mitään aktiiviteettiä (lukuunottamatta huimia rientoja kerran vuoteen paikallisessa baarissa...) on kenellekään varsinkaan nuoremmalle sakille. Menojalkakin kun alkaa vipattamaan, on turvauduttava yleensä omiin kotojuhliin.

Elämä tuntuu joskus melko tylsältä ja haastavalta täällä metsien keskellä. Yksinäisyyttä tuntee ehkä moni muukin, kun ukon perässä muutetaan ja jätetään oma perhe sekä tuttu ympäristö olan taakse toivoen parasta. Onhan tässä jo muutama vuosi täällä asusteltu ja mieleiseksi harrastukseksi on noussut ehdottomasti meidän koira katraan kanssa puuhastelu. Koiruuksista kirjoittelen sitten myöhemmin lisää.

 

Pientä infousta minusta:

"Tosiaan elän tällä hetkellä avopuolisoni kanssa pienessä kylässä Keski-Suomessa omakotitalossa. Katraaseen kuuluu kaksi sekarotuista koiruutta sekä kaupungista adoptoitu maatiaiskissa, pikemminkin entinen villikissa. Lapsia meillä ei ole, joskus varmaan niitäki tulee. Olemme molemmat vasta 23 vuotiaita eli elämä vielä edessä. Olen itse ammatiltani myyjä ja pidän työstäni. Haasteita tosin saisi olla hieman enemmän, mutta tässä Suomen työllisyystilanteessa typerää mennä valittamaan. Mitäs vielä. Pidän Marilyn Monroesta ja kuuntelen sekalaista musiikkia. Haavena olisi joskus oma jenkkiauto, jolla pääsisi kulkemaan ympäri Suomea. Tykkään tuunata huonekaluja ja kirjoitella tyhjänpäiväisiä asioita. Haluan tehdä osani ja olla avuksi perheelleni sekä kavereilleni."

 

dsgf.jpg

 

Instagramista mut löytää tästä linkistä https://instagram.com/heidjohanna/

 

~Heidhanna~